BejelentésWeboldalak

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Költöztetés Vagyonvédelem, SEO és éttermi szolgáltatások

Pataki Trans KöltöztetésCégünk fő és elsődleges profilja a költöztetés, szállítás és a hozzá szorosan összekapcsolódó szolgáltatások. Lakások és családi házak teljes körű költöztetése az ország és Európa bármely pontján. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére. További hasznos költözési tippeket weboldalunkon olvashat.General Safety Vagyonvédelmi Bt.

Cégünk vállalja telephelyek, raktárak teher- és személy porták forgalmának felügyeletét, vagyonvédelmét. Irodaházak recepciós szolgálatának ellátását. Parkolók, építkezések, útépítések vagyonvédelmi őrzését. Egyik fő profilunk az építési területek őrzése az ország egész területén. Ingyenes helyszíni felmérést végzünk minden építési-, fejlesztési területen és a megrendelővel közösen egyeztetünk az őrzendő terület védelme érdekében. Ezentúl vállaljuk üzletek, bevásárló központok élőerős őrzését. Kérheti segítségünket többek között leltárhiány okának felkutatásában, bolti lopások felderítésében és megelőzésében. Fegyveres biztonsági őröket is foglalkoztatunk, így ebben a szakmai részben is tudunk segíteni.

 

Rotter Trans Kft.

Vállaljuk vegyes- és tiszta építési törmelék, sitt, lom, hulladék, föld valamint kerti- és zöld hulladék elszállítását.

Föld, tőzeg, homok, sóder, kavics, murva, kő, továbbá zsákos áru (cement, mész, beton, csempe ragasztó) szállítását vállaljuk rövid határidővel, Dunakeszi és Göd vonzáskörzetében.

 

Dr. Szabó Mediátor

Gyors, precíz munkavégzés, korrekt, megfizethető áron. A rám bízott ügyét gyorsan, pontosan, a határidők betartásával és személyesen kezelem. Gyors, szakszerű tájékoztatással igyekszem megoldást találni a problémájára.

Egyéni igényeinek megfelelően, folyamatos egyeztetés és tájékoztatás mellett látom el jogi képviseletét.

 

Rajt-Cél Kft.

Festéssel és könyveléssel foglalkozó cégünk Budapesten és vonzáskörzetében vállal, lakások, családi házak, irodák, intézmények, középületek, csarnokok, társasházak, szobafestő, festés-mázolás, tapétázás-, valamint külső homlokzati szigetelés és felújítással kapcsolatos munkákat. Továbbá kül- és beltéri festés, fa- és fémszerkezet mázolás, tapétázás különböző anyagú tapétákkal, homlokzati hőszigetelő rendszerek elkészítését vállaljuk. Ezen felül minden cégnek vállaljuk a könyvelését és könyvvizsgálatát.

Cukrászda és étterem

Bíró Cukrászda Dunakeszi az isteni sütemények és torták lelőhelye. Árainkat igyekszünk viszonylag alacsonyan tartani, hogy vendégeinknek sokkal több ízélményben legyen részük. Most nyitottuk meg Budapest belvárosában a Kakas Étterem és pizzériát, melyben szintén fenomenális ízorgiában lehet részük az oda látogatóknak.

 

Keresőoptimalizálás

Profi keresőoptimalizálás a General Computer segítségével már elérhető szolgáltatás. Mind a külső, mind a belső SEO a profilunkba vág, így vállaljuk ezeknek a megfelelő kivitelezését. Nemcsak a belső, hanem a külső optimalizálás is elengedhetetlen ahhoz, hogy hatékonyan működjön a weboldal.  Az elhanyagolt oldalakat a Google bünteti, ezért a folyamatos karbantartás és friss cikkek publikálása is fontos feladat a keresőoptimalizálás terén.

 


Pataki Trans hupont

Pataki Trans Blog

Reblog

Kalmarweb reblog

Blogspot

Mlap

Sajátweb

koltoztetes-fuvarozas.gportal

WixE-mail: Pataki Barnabás
Telefon: +36 70 621 5415
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!